MENIU

Victor Ponta, HUIDUIT la Arad

Premierul, Victor Ponta, a fost întâmpinat, vineri, cu proteste, la Arad, după ce zeci de persoane i-au adresat o serie de critici, în faţa hotelului, în care prim-ministrul discuta cu oamenii de afaceri, din judeţ. Zeci de arădeni au strigat că șeful Guvernului că nu va câştiga alegerile, pentru că îi minte şi nu-i respectă pe români.

”Jos Ponta, jos Ponta! Mincinosul, mincinosul, plagiatorul, plagiatorul!”, au strigat arădenii. 

Premierul Victor Ponta a sosit, vineri, la Arad pentru a vizita uzina "Astra Vagoane", după care a avut o întâlnire cu oamenii de afaceri din judeţ. Întâlnirea s-a ţinut, însă, cu protestatarii sub geam, pe care Victor Ponta i-a evitat, intrând în hotel printr-o uşă din spate. Dezvăluirea a fost făcută de primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV.

””Muncitorii nu au fost plătiți de luni de zile și știu clar că, după ce va pleca Victor Ponta, nu o să fie plătiți din nou. De fapt, în Arad s-au oprit foarte multe lucrări din 2012, iar, la întâlnirea cu oamenii de afaceri, din fața hotelului unde trebuie să ajungă Victor Ponta, a fost un miting și domnul Ponta a fost obligat să intre în hotel prin magazie. Vreau să știți că nu a intrat pe ușa principală, ci l-au băgat oamenii de la SPP printr-o magazie. Vreau să vă spun că Poliția Română vă poate garanta acest lucru, pentru că imediat a început o anchetă. Cum și-au permis oamenii din Arad să facă miting când vine premierul României, cum și-au permis să facă pancarte împotriva lui? Mai mult decât atât, a fost deja o ședință la poliție și se pare că vor urma destituiri datorită comportamentului poliției de a permite oamenilor să i se adreseze premierului. Era un miting și mai spontan, organizat pentru că arădenii sunt afectați de oprirea investițiilor domnului Ponta din 2012. Cetățenii din România care vin pe centura municipiului Arad vor să meargă pe două pasaje oprite în 2012. Cei din învățământ au trei licee oprite, tot din 2012. Oamenii de afaceri când s-au dus la întâlnirea cu Victor Ponta nu au putut vorbi, să își ceară drepturile pentru că cei care aveau de primit facturi din 2012, de la premierul României, nu au fost primiți în sală. Oameni de afaceri au vrut să meargă la întâlnirea cu domnul Ponta, să îi arate factura din 2012, la izolarea termică a blocurilor, pe care domnul Ponta nu o plătește”, a declarat Gheorghe Falcă”, a declarat, la Realitatea TV, Gheorghe Falcă.

Întrucât protestatarii nu dețineau autorizaţie, au întâmpinat presiuni din partea autorităţilor, un reprezentant al Jandarmeriei exprimându-și nemulţumirea şi faţă de cei care filmau.