MENIU

Victor Ponta, după scandalul din PSD: "Singura care s-a salvat este Firea"

Victor Ponta a reacţionat dur după scandalul din PSD. Astfel, acesta spune că oricine se afişează cu Dragnea va pierde, iar singura care s-a salvat este Gabriela Firea.

"Firea este singura care se salveaza din falimentul in care duce Dragnea tot PSD-ul. Oricine se afiseaza cu Dragnea va pierde. Cei din CEX PSD se comporta la fel ca CPEX ul PCR in 1989. Pacat de PSD - pacat de Romania! Update: În toate sondajele adevarate ( nu alea facute de fomistii platiti de Dragnea) cele mai populare personalitati din PSD erau : Ponta, Andronescu, Firea ( dupa acestia prapastie). Ce ghinion ca toti trei au fost indepartati?!?", a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook. 

Reamintim că Liviu Dragnea a anunţat, după şedinţa grupurilor parlamentare, că i s-a solicitat premierului Viorica Dăncilă să emită ordonanţă de urgenţă cu privire la anularea protocoalelor şi a efectelor acestora.

Totodată, Dragnea a mai spus că Guvernul României trebuie să îşi asume şi o decizie privind amnistia, astfel încât persoanele nevinovate să nu execute pedepsele. Pe de altă parte, Dragnea a mai spus că Corina Creţu trebuia să o informeze prima dată pe Viorica Dăncilă despre îngrijorarea comisarilor europeni, şi nu pe Gabriela Firea. Şeful PSD a mai susţinut că îi înţelege supărarea lui Firea, dar nu este de acord cu ea, întrucât el crede că Jandarmeria a acţionat corect. Dragnea a mai punctat că niciodată nu a avut un obiectiv din a candida la alegerile prezidenţiale, dar nici nu a spus ferm că nu va candida.

Dragnea, despre scandalul Firea-Carmen Dan: Îi înţeleg supărarea, dar nu sunt de acord

Mai multe articole despre:
Ponta Dragnea firea cex psd s a salvat