MENIU

VICTOR PONTA: "Domnul Antonescu trebuie să-și asume responsabilitatea guvernării"

<p>Victor Ponta&nbsp;</p>

VICTOR PONTA, aflat la Chișinău într-o vizită oficială, l-a somat pe Crin Antonescu să-și asume responsabilitatea guvernării. 

"Cred în continuare în USL și cred în continuare în Klaus Iohannis în guvern, fie ca ministru de Interne, fie la Finanțe, Dacă există un alt calcul, eu nu fac parte din el. În ultimii trei ani și jumătate, de când suntem parteneri, o să vă rog să remarcați că nu vorbesc decât lucruri de bine despre parteneri. Sentimentul meu, senzația mea poate greșită, este că domnul președinte Crin Antonescu dorește să candideze la funcția de președinte fără să se asocieze cu responsabilitatea de a fi la guvernare. Cred că este un lucru greșit, pentru că ar trebui să-și asume responsabilitatea guvernării alături de noi", a  spus VICTOR PONTA la Chișinău. 

Victor Ponta a negat că s-ar fi întâlnit cu liderii UDMR și cu Victor Hrebenciuc și a negat că ar fi refuzat să-i răspundă lui Crin Antonescu cu bună știință la telefon, joi seara. "N-a fost vorba de niciun fel de intenție negativă, eram la masă cu premierul Moldovei", a explicat VICTOR PONTA

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Crin Antonescu USD USL