MENIU

Victor Ponta, despre mandatul său: Cât a existat acest Guvern, la nimeni nu se taie, la toţi se dă!

Premierul Victor Ponta a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că în timpul mandatului său, nimănui nu i s-au tăiat bani, adăugând că toata lumea a primit în plus.

"Cât a existat acest Guvern, nimanui nu i se taie, la toţi se dă, la unul mai mult, la altul mai putin. Suntem deja în al 4-lea an la care se adaugă. Nu s-a alocat şi nu se poate aloca decat daca aveti sa avem taxe ca în Danemarca sau Finlanda. Cu taxe ca în Romania o sa avem alocare ca în Germania, v-aş minţi.(...) Pentru prevederea TVA la 20%, niste populisti au zis 19%, apoi am zis bine, acum şi-au revenit si au zis sa nu mai fie 19 sa fie 20", a declarat Ponta. 

 Premierul a mai subliniat importanţa Codului Fiscal:

"Codul Fisccal este o reformă fundamentală, aşa cum a fost şi Codul Silvic. Codul Fiscal este unul modern, şi 20% Tva, adăugată la 9% TVA la alimente,  ne duce la 16%, ceea ce ne face competitive. După o lună o să avem un Cod Fiscal modern. Noi ne-am propus să avem în fiecare an creştere economică în jur de 3%, Doamne-ajută", a spus Ponta, după întâlnirea cu hotelierii.