MENIU

Victor Ponta, cel care ţinea congrese la Romexpo cu mii de oameni: "Nu mai vreau Cex-uri cu aplauze"

Victor Ponta a uitat de perioadele în care era era preşedinte PSD, iar Congresele PSD sau CEXn-URI se terminau în aplauzele colegilor săi. Sau când şi-a lansat candidatura la alegerile prezidenţiale pe Arena Naţională, în prezenţa a zeci de mii de oameni. Astfel, în conferinţa de presă susţinută duminică, la sediul Pro România, partidul fondat de Sorin Cimpeanu şi Daniel Constantin, căruia fpstul premier i s-a alăturat, Victor Ponta a spus nevinovat "că nu mai doreşte cex-uri cu aplauze furtunoase".

”Ne-am mai sfătuit şi cu alţi oameni despre ce înseamnă un start-up party într-o Românie care se schimbă, ce înseamnă o mişcare politică modernă în care să nu mai vedeţi, eu unul nu mai vreau după 16 ani, nici CEX-uri cu aplauze furtunoase, nici lideri care să mimeze iubirea poporului. Vrem pur şi simplu să oferim ceea ce nu există în acest moment pe scena politică şi publică românească, o scenă publică pe care se află oameni care au votat PSD-ALDE anul trecut şi care sunt foarte dezamăgiţi pentru că una au votat şi alta au primit. Eu sunt printre ei şi cei doi aici prezenţi alături de mine”, a declarat Victor Ponta într-o conferinţă de presă la sediul Pro România, alături de Daniel Constantin şi de Sorin Câmpeanu.

Cel mai criticat om politic de către fostul premier a fost chiar Liviu Dragnea, fostul său prieten de odinioară.

”Singurul partid în care eu am acţionat, PSD, confiscat de o persoană şi de un grup care foloseşte PSD şi voturile oamenilor pentru interese strict personale şi interese meschine, dincolo de faptul că sunt personale (…) Sistemul ăsta cu care a fost condus Teleromanul ani de zile şi e condusă România - dăm funcţii la toată lumea şi cine nu vrea funcţie îl ameninţăm că îi tăiem banii, că-i tăiem finanţările, că-i tăiem curentul. Cel puţin la cei trei de faţă s-a încercat şi nu merge, n-are ce funcţii să ne dea, n-are cu ce să ne ameninţe”, a mai spus Victor Ponta.