MENIU

Veronica Mitran, în cursă pentru Primăria Alexandria. Anveloparea blocurilor, prioritatea liberalei

Veronica Mitran, în cursă pentru Primăria Alexandria. Anveloparea blocurilor, prioritatea liberalei

Educația copiilor și siguranța teleormănenilor sunt prioritățile Veronicăi Mitran, liberala care intră în luptă pentru conducerea Primăriei Alexandria. Dacă va câștiga primăria, reprezentanta PNL promite să majoreze de urgență bursele de merit pentru elevi. Veronica Mitran mai promite că nepotismul și incompetența vor dispărea din administrația publică. 

Veronica Mitran promite ca accesul copiilor din Alexandria la educație să fie cât mai accesibil.

"Bursele de merit - primul lucru pe care-l voi face, voi dubla bursele de merit pentru copii. Nu este posibil ca un copil care are 10, 9.80, 9.90 să ia 322 de lei pe semestru, pe 6 luni. Nu este posibil! Ce să facă un copil cu 50 și ceva de lei?", a declarat Veronica Mitran.

Liberala vrea și condiții de lucru mai bune pentru poliție, astfel ca Alexandria să fie un oraș mai sigur.

"Dotarea Poliției Locale cu camere video de corp, GPS, pentru a verifica dacă se respectă patrularea pe sectoare pentru siguranța cetățeanului pentru că știm foarte bine că Poliția Locală stă doar în Parcul Central și în Parc Pădure Vedea... Zonele limitrofe nu le patrulează nimeni", a declarat Veronica Mitran.

Veronica Mitran este decisă să pună capăt fărădelegerilor din administrația publică.

"Discutăm de parcări. Există filmări și video care circulă pe net cu pasaje subterane, parcări la fel de multe, dar ele nu există. Firme capușă, bani dați fără licitații, sifonarea banului public, birocrație inflexibilă, rigidă și stufoasă, lipsă de respect pentru legi, mulți funcținonari care sunt selectați politic, și nu de capacități", a mai spus Veronica Mitran.

Candidata PNL asigură teleormănenii că, dacă va ajunge primar în Alexandria, va pune rapid în practică programul de anvelopare a blocurilor. 

Mai multe articole despre:
veronica mitran