MENIU

Vanghelie, despre ȘOVA și HREBENCIUC: Eu NU MĂ BAT cu oamenii când au PROBLEME

Marian Vanghelie a susținut că el a ținut să se autosuspende din funcțiile pe care le are în partid, pentru a nu crea probleme în partid,  dar a menționat că își păstrează problema față de Sebastian Ghiță. Mai mult, acesta a mai afirmat că lucrurile se vor rezolva după campania electorală, adăugând că îl va susține pe Victor Ponta în cursa pentru prezidențiale. Edilul a mai afirmat ca nu va comenta nimic despre discutile dintre Șova și Hrebenciuc, spunând că el nu se bate cu oameni care sunt intr-o situație grea.

La ieșirea de la ședința PSD, Vanghelie a făcut mai multe declarații în fața jurnaliștilor spunând că nu are o problemă cu autosuspendarea sa, adaugand că nici el, nici Hrebenciuc și nici Șova nu au fost forțați să se autosuspende: 

 

CUTREMUR ÎN PSD: Ponta îi autosuspendă pe Şova, Ghiţă şi Vanghelie din partid


”Eu m-am autosuspendat, nu am nicio  problemă. Am spus ca imi cer scuze,  pentru ca a fost invoacat si numele presdintelui, la nervi. Deci nu vreau eu sa creez probleme, dar imi mentin problema, față de domnul Ghiță. Nu vreau să fie un subiect despre care se discută ce am spus. Nu am nicio problemă. S-a făcut o discuţie colegială, vizavi de ce se va scrie în presă. Ne vom suspenda până se rezolvă problemele. Nu am fost forţaţi deloc să ne autosuspendăm. Nu vreau să fac subiect din şedinţa PSD, din suspendări, eu vreau ca Victor Ponta să câştige alegerile. Îmi menţin ce am spus vizavi de Ghiţă, că e în spatele acestor acţiuni împotriva mea. Nu l-am considerat niciodată pe domnul Ghiță un membru vechi de partid. Nu e că e campanie electorală, e clar că aceste filmări au fost făcute acum o săptămână. Am avut ghinion să pic în contextul problemelor cu alte probleme. Eu am mai parcurs problemele astea cu suspendarea. A fost un interes al unora, daca nu am apărut in stenograme, nu am off-shore-uri. A fost o discutie despere  ce se va discuta in perioada urmatoare si eu nu vreau sa fiu eu o problema. Eu am mai parcurs etapele astea cu suspendările, eu am  experiență in asta. , a  spus Vanghelie.

 

Pe de altă parte, Vanghelie a refuzat să comenteze steogramele în care Hrebenciuc și Șova au susținut că el nu poate aduce oameni competenți în Guvern, spunand ca nu vrea sa faca rau oamenilor care se afla intr-o situatie grea: 

”N-am  fost  fortati deloc sa ne suspendam. Eu nu ma cert cu nimeni care este intr-o perioada complicata și nu vreau sa discut. Da.. eu am citit stenogramele. Eu nu ma bat cu oamenii cand au probleme. Dupa ce se va sti presedintele, lucrurile se vor linisti. După campanie vă mai spun eu cum stau lucrurile”,  răspuns acesta.