MENIU

Un fost președinte PNL iese la rampă, în prag de prezidențiale: "Câștigă Iohannis și fără mine"

Crin Antonescu, fost președinte PNL, care a părăsit brusc scena politică dâmbovițeană, mai are câte o ieșire în care își exprimă opiniile politice. El susține în continuare că s-a despărțit definitiv și irevocabil de marea iubire, politica, și că, oricum, Iohannis câștigă alegerile prezidențiale și fără aportul său.

Fostul președinte PNL a avut o intervenție la B1 TV unde a făcut mai multe comentarii vizavi de scena politică actuală.

"Nu lucrez cu Vasile Blaga la Parlamentul European. De fapt, nu lucrez cu nimeni la niciun Parlament. Despărțirea mea de scena politică românească în calitate de actor, dar și de comentator este mai veche și este definitivă. Nu o să mă vedeți în campania electorală pentru prezidențiale. Klaus Iohannis câștigă și fără mine", a zis Crin Antonescu.

Crin Antonescu a ținut să-și exprime părerea și despre unul dintre contracandidații lui Iohannis, Dan Barna, despre care liberalul spune că nu este un politician de dreapta. Antonescu este de părere că Barna ar putea fi încadrat într-un curent care este post stânga dreapta, dar în niciun caz de dreapta.

"Domnul Barna nu este de dreapta. Nici el nu a reclamat această calitate. Și dacă ar spune că e de dreapta nu l-aș crede. Cred că ar putea fi încadrat într-un curent care este post stânga dreapta, dar în niciun caz de dreapta. Este de discutat dreapta la Iohannis, dar la Barna nici nu intră în discuție că este de dreapta", a mai spus liberalul.

Mai multe articole despre:
PNL Crin Antonescu USR Dan Barna