MENIU

Udrea: Vom cheltui banii pentru lansarea candidaturii mele pe rechizite pentru copii

Udrea: Vom cheltui banii pentru lansarea candidaturii mele pe rechizite pentru copii

Președinta Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a oferit vineri ghiozdane, abecedare și rechizite mai multor elevi din București și Ilfov proveniți din familii cu venituri modeste, motivând că preferă să cheltuiască în acest fel banii pentru lansarea candidaturii sale la alegerile prezidențiale.

"Am luat această decizie pentru că anul acesta copiii, din păcate, s-au dus la școală și nu au găsit abecedarele pe bănci, așa cum se așteptau să se întâmple și așa cum s-a întâmplat în vremea noastră. Pentru un copil din clasa I este de neînțeles că domnul Ponta nu a fost în stare să rezolve problema abecedarelor și să le ofere această bucurie de primă zi de școală", a declarat Elena Udrea.

Ea a adăugat că acest gest a mai fost motivat de "șocul" pe care l-a avut după lansarea "fastuoasă" la prezidențiale a lui Victor Ponta de săptămâna trecută.

"După ce am făcut un calcul și am văzut că a cheltuit minimum vreo două milioane de euro pentru a-și serba ziua în cel mai fastuos mod posibil, cu 100 de mii de oameni aduși cu autocarele la București din teritoriu ca să-l ovaționeze pe conducătorul nostru iubit, mi-am dat seama că, decât să cheltuim banii pe o lansare care să semene chiar și de departe cu ce au făcut PSD și Victor Ponta, mai bine cumpărăm copiilor din toată țara ghiozdane, abecedare, caiete, penare, copiilor care vin din familii modeste", a explicat Udrea, conform agerpres.ro.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea ghiozdane