MENIU

Udrea: Dacă aş ajunge preşedinte, aş schimba Guvernul prin modificarea majorităţii parlamentare

<p>Elena Udrea </p>

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, la Adevărul Live, că ar schimba Guvernul dacă ar câştiga prezidenţialele, prin modificarea majorităţii parlamentare, precizând că nu ar apela la partide, ci la parlamentari care îşi caută un loc unde să se simtă confortabil cu proiectul lor personal.

Referitor la faptul că liberalul Klaus Iohannis a spus că nu are nevoie de un acord de coabitare cu premierul, Udrea a precizat, miercuri, că afirmaţia arată că acesta va fi "un preşedinte care nu va reprezenta echipa care l-a propulsat acolo", scrie Mediafax.ro.

În schimb, Elena Udrea a declarat că nici ea nu va semna un acord de coabitare cu Victor Ponta, întrucât va schimba Guvernul, în eventualitatea câştigării prezidenţialelor.

"Nu, nu aş semna. Nu pentru că consider că trebuie să fiu în conflict cu un premier, ci pentru că mă gândesc pentru o nouă etapă. Nu la finalul mandatului, cum era preşedintele (Traian Băsescu - n.r.). Nu când Victor Ponta era pe cai mari. Victor Ponta înfrânt în alegeri nu mai are 60% în Parlament, să ai nevoie să semnezi cu el un acord de coabitare. Nu, dacă îl înving pe Victor Ponta - şi cred că îl voi învinge - în primul rând eu schimb Guvernul", a declarat preşedintele PMP.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea preşedinte PMP