MENIU

Turcan: Miniştrii care s-au retras au făcut-o pentru că "sultanul Dragnea nu i-a mai acceptat"

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, spune că miniştrii care s-au retras din Guvern, au făcut acest gest pentru că "sultanul Dragnea nu i-a mai acceptat".

"Din nefericire, miniştrii care au anunţat că nu vor face parte din viitorul Cabinet sunt de fapt acei miniştri pe care domnul Dragnea i-a ameninţat voalat că l-au sabotat şi că i-au purtat sâmbetele domnului Tudose. Să nu vă imaginaţi că avem delimitări de viitorul Cabinet din considerente de viziune politică, ci pur şi simplu pentru că sultanul Dragnea nu i-a mai acceptat în Cabinetul pe persoană fizică Viorica Vasilica Dăncilă", a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, Raluca Turca.

Premierul desemnat Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că în noul Guvern vor fi şi nume noi, dar şi miniştri din vechiul Cabinet.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, ministrul Consultării Publice şi Dialogului Social, Gabriel Petrea, ministrul Sănătăţii, Florian Bodog şi ministrul Energiei, Toma Petcu, sunt cei care s-au retras din Guvern din diverse motive.

PSD a decis componența noului Executiv. Lista Guvernului Dăncilă

Mai multe articole despre:
Raluca Turcan listă miniştri guvernul dancila