MENIU

Traian Băsescu, despre PSD: ”Le place să aibă în Guvern doar proști. Aveau și ei un deștept...”

Fostul președinte Traian Băsescu a afirmat, după ce PSD a decis să îi retragă susținerea politică lui Tudorel Toader, că cei de la PSD au greșit în cazul ministrului Justiției.

”Îl cunosc de mult timp pe Tudorel Toader, l-am apreciat profesional tot timpul, a afirmat Traian Băsescu.

”Dacă PSD-ul s-ar lipsi de Toader ar fi un semn că le place să aibă în Guvern doar proști. Aveau și ei un deștept în Guvern și nu mai știu cum să scape de el”, a completat fostul președinte. 

”Sigur că au greșit cei de la PSD în cazul lui Tudorel Toader. Este stilul lui Dragnea să-și rezolve problemele cu mâna altuia. De aia și la Tel Drum nu-l găsești. Pentru că și-a rezolvat lucrurile cu mâna altuia. A vrut să-l folosească pe Tudorel Toader”, a mai precizat fostul președinte.

”Ei au făcut un joc stil PSD cu toată lașitatea de care sunt capabili, încercând să transfere în responsabilitatea Ministrului Justiției și a Guvernului modificările la Codul Penal. Nu știu de ce sunt atât de lași și nu-și asumă modificările”, a mai spus acesta.

Întrebat ce crede vă urmează să facă președintele Klaus Iohannis, Traian Băsescu a precizat: ”Președintele Iohannis să-i toace pe cei de la PSD. Mingea e la el. Sper să le umple plasa de goluri. Ei au căutat-o”.

PSD a decis: ”Tudorel Toader va fi demis, se aşteaptă şi demisia!”

Mai multe articole despre:
guvern PSD Traian Băsescu tudorel toader