MENIU

Toader are și el șase protocoale ,, nefirești''

Toader, despre evaluarea lui Lazăr: "Voi prezenta concluziile raportului. Protocoalele, nefireşti" - FOTO: Inquam Photos / Adriana Neagoe

Informație incendiară în scandalul protocoalelor. Judecătorul Cristi Danileț a făcut publice șase protocoale semnate tocmai de ministrul Tudorel Toader, cel care în urmă cu două zile spunea că într-o societate democratică este nefiresc să existe protocoale între instituții. Cele șase protocoale girate de Toader au fost semnate atât în perioada în care era ministru, cât și rector al Universității din Iași. 

,,Mai jos sunt șase protocoale semnate de domnul profesor universitar dr. Toader Tudorel și un altul semnat de ministrul anterior pe care îl impune să fie respectat de către judecători. Toate au fost încheiate în statul de drept numit România. Eu spun că ar cam fi legale. Dar dacă mă uit la clipul de mai sus(declarația lui Tudorel Toader- n.r.) nu pot spune că ar fi și firești. Căci dacă la drept cât de cât mă pricep,  la filosofie încă sunt începător'', scrie Danileț pe blogul său.

În fond, protocoalele pe care le ironizează Danileț sunt niște simpe parteneriate. Iată care sunt:

1. Protocol_intre Ministerul Justitiei, CSM si Ministerul Educatiei

2. Protocol intre o Facultate de stat si CSM

3.  Protocol_de_intre_o Universitate de stat si Administratia Penitenciarelor

4. Adresă către instanțe de la ministrul justiției pentru aplicarea unui Protocol dintre MJ și Uniunea Avocaților

5. Protocol între o Universitate de stat și un lnspectorat Școlar Județean

 6. Protocol între o Facultate de stat și un ONG

Mai multe articole despre:
toader sase are protocoale nefirești