MENIU

Tensiunile din Coaliție escaladează! SURSE: PNL vorbește despre ruperea alianței și ieșirea de la guvernare

Tensiunile din Coaliție escaladează! SURSE: PNL vorbește despre ruperea alianței și ieșirea de la guvernare / Arhiv[ foto

Coaliția se clatină după ultimele atacuri! Surse de la vârful PNL au confirmat, pentru Realitatea PLUS, că nu e exclus să rupă prietenia cu PSD până la finalul anului. Asta după ce liderii s-au numit viespi, scorpioni, balerini, impostori și și-au adresat numeroase acuze și injurii, iar un lider liberal a cerut ieșirea de urgență de la guvernare. 

Una caldă, una rece - așa am putea descrie toate interacțiunile dintre liderii Coaliției în ultima perioadă. 

După ce am văzut numeroasele atacuri de pe scena Congresului PSD, replica liberalilor a venit în rafală pe paginile de Facebook ale liderilor partidului. Acum, surse de la vârful PNL spun că ar putea chiar să se rupă Coaliția. Am văzut inclusiv o cerere de ieșire de la guvernare

Sunt 49% șanse să se rupă Coaliția până la finalulu anului, spun sursele citate de Realitatea PLUS. 

Luni dimineață, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat Lucian Romascanu a spus că în continuare consideră că cea mai bună variantă de guvernare a țării, chiar și după alegeri, este această coaliție PSD-PNL, în ciuda atacurilor pe care chiar social-democrații le-au pornit la adresa liberalilor. 

Lucian Bode, mesaj de forță la şedinţa TNL: PNL este singurul partid de dreapta care ştie şi poate să bată PSD

Liberalii, de altfel, s-au arătat nemulțumiți inclusiv de faptul că majoritatea atacurilor au fost direcționate chiar către partenerii de Coaliție, către ei, mai exact, și nu către Opoziție. 

Premierul Marcel Cioalcu a dat de înțeles la Congresul din 24 august că ar putea numi un premier din partea liberailor dacă ar fi să câștige alegerile prezidențiale și parlamentare. 

Mai multe articole despre:
coalitie rupere coalitie pnl iesire guvernare psd