MENIU

Tăriceanu, somat de un lider ALDE să demisioneze de la şefia partidului. Ce acuzaţii i se aduc

<p>CSM sesizează Inspecţia Judiciară, &icirc;n urma afirmaţiilor făcute de Călin Popescu Tăriceanu</p>

Călin Popescu Tăriceanu, somat să demisioneze de la şefia partidului! Un nou lider ALDE îl acuză pe preşedintele Senatului de minciună şi îi cere să se retragă. Deputatul Aurelian Ionescu este cel de-al doilea membru ALDE care îl trage la răspundere pe Călin Popescu Tăriceanu, după ce la începutul săptămânii, preşedintele executiv al partidului i-a cerut să plece de la şefia Senatului.

Scaunul lui Călin Popescu Tăriceanu începe să se clatine. Un nou lider ALDE îi cere acestuia să plece de la conducerea partidului. „Aţi da un semnal că încercaţi să dezlipiţi de pe sigla şi imaginea ALDE imaginea de partid al penalilor. Vă cer să faceţi un pas în spate şi să renunţaţi la funcţia de preşedinte al ALDE, întrucât sunteţi trimis în judecată într-un dosar penal, pentru că faceţi afirmaţii mincinoase la fiecare ieşire publică”, a transmis deputatul Aurelian Ionescu, într-o scrisoare deschisă.

Şi nu este primul care îl trage la răspundere pe Călin Popescu Tăriceanu. La începutul săptămânii, preşedintele executiv ALDE, senatorul Vasile Nistor, i-a cerut demisia de la şefia Senatului.

Pe de altă parte, Călin Popescu Tăriceanu susţine că unii membri sunt nemulţumiţi pentru că nu se regăsesc pe listele de candidaţi.

 
Mai multe articole despre:
Tăriceanu Vasile Nistor ALDE