MENIU

Tăriceanu bate palma cu Ponta: "S-a discutat despre REFACEREA USL"

Tăriceanu bate palma cu Ponta: Am discutat despre REFACEREA USL

Preşedintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, că au existat discuţii în cadrul structurilor de conducere a PLR pe marginea refacerii USL, după alegerile din 16 noiembrie.

"Obiectivul principal pe care-l avem în momentul de faţă este câştigarea alegerilor, prin eliminarea oricărei posibilităţi ca regimul Băsescu să se reproducă sub o formă sau alta, mă refer aici la domnul Iohannis. Le-am cerut colegilor mei să-mi dea un mandat în acest sens, pe care mi l-au acordat, şi, în acelaşi timp, le-am cerut să se mobilizeze cu toate forţele pentru că bătălia continuă, cu toate că Ponta are un avans important", a declarat, marţi, Călin Popescu Tăriceanu.

"Acest mandat este pentru a ne mobiliza şi a-i da posibilitatea celui care reprezintă alternativa la regimul Băsescu să învingă", a continuat liderul PLR.

Întrebat dacă s-a discutat despre refacerea USL, Tăriceanu a replicat: "Am vorbit şi despre refacerea USL ca un proiect care urmează să fie materializat după alegerile din 16 noiembrie."