MENIU

Tăriceanu, așteptat cu un sicriu și o cruce de protestatari, la mitingul ALDE din Brașov

Liderii ALDE, așteptați cu un sicriu și o cruce

Protestatarii nu au lipsit nici de la mitingul ALDE de la Brașov. Aceștia l-au așteptat pe Călin Popescu Tăriceanu cu un sicriu și o cruce. 

Câteva zeci de protestatari i-au așteptat pe liderii ALDE sosiți la Brașov pentru un miting electoral.

După ce au fost legitimați de un filtru al Jandarmeriei, oamenii au scandat „Jandarmeria apără hoția” și „ALDE și PSD aceeași mizerie", la aproximativ 1 km de Platforma Roman, locul în care se desfășoară mitingul, notează Obserevatorulbv.ro.

Protestatarii au venit cu un sicriu pe care l-au numit „autobuzul lui Tăriceanu" și o cruce.

Susținătorii și membrii ALDE au pornit într-un marș, în jurul orei 13:30, pe traseul urmat de muncitorii de la Intreprinderea de Autocamioane Brașov în 15 Noiembrie 1987: Roman – Calea București – Spitalul Județean Brașov – Prefectură.

Ceva mai devreme, președintele PSD Liviu Dragnea a dat semne că nu mai suportă protestele și i-a acuzat pe contestatari că se droghează și că ar fi bătăuși. 

Dragnea, furios, sugerează că protestatarii se droghează: ”Bătăuși cu ochii injectați de ură”

”Oameni care sunt cu pietre, cu bâte la ei nu poți să spui decât că sunt bătăuși. Așa vrea PNL, Iohannis să conducă această țară. Cu bâta. Adică cineva care îndrăznește să aibă o altă opinie trebuie să primească o bâtă în cap”, a spus Liviu Dragnea, duminică, la Antena 3.

„Am citit foarte multe postări ale unor oameni care au fost la mitinguri, oameni tineri, unii susținători ai PSD, alții nu. Toți spuneau, pe lângă alte lucruri, privirea pe care o aveau acei oameni, acei bătăuși, o privire plină de ură, cu ochii injectați. Nu știu, nu am stat lângă ei, dar am văzut când se vorbea în grupul Rezist de jointuri. Sigur că te duci cu gândul acolo. După aia întreabă de ce să nu lăsăm țara pe mâna lor? Poți să lași țara pe mâna unor astfel de oamenii? Adică ne gândim și la viitorul acestei țări”, a mai spus șeful PSD.

Mai multe articole despre:
Braşov Călin Popescu-Tăriceanu sicriu