MENIU

Tăriceanu a dezvăluit ce OUG adoptă astăzi Guvernul Dăncilă

Tăriceanu: 6 apartamente, 6 maşini de colecţie, dar şi datorii din campania din 2014

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că Guvrnul se reunește astăzi în ședință pentru a odopta o Ordonanţă de Urgenţă pe mediu care trebuie să pună în acord cu o Directivă europeană. Tăriceanu neagă și informaţiile potrivit cărora în şedinţa de astăzi Executivul ar pregăti o Ordonanţă de Urgenţă privind aministierea şi graţierea unor fapte de corupţie.

,,Vreau să spun foarrte clar, m-am interesat...OUG privind aministia şi graţierea nu este pe ordinea zi a şedinţei de Guvern(…)Mâine se ţine şedinţa de Guvern pentru că este o altă OUG, pe mediu, care trebuie să pună în acord Directiva europeană şi acesta este motivul pentru care s-a decalat pentru marţi şedinţa de Guvern”, a declarat liderul ALDE, luni seară, la TVR.

Călin Popescu Tăriceanu a susţinut că aceste informaţii(OUG privind aministia şi graţierea- n.r.) au fost “aruncate în presă”, iar “foarte mulţi muşcă subiectul”. 

Liderul ALDE a afirmat însă că o Ordonanţă de Urgenţă pentru amnisite şi graţiere s-a mai dat pe vremea Guvernului Năstase, iar ideea nu este de neconceput, dar o astfel de măsură trebuie analizată dacă este oportună sau nu.

Mai multe articole despre:
Tăriceanu OUG guvernul dancila dezvălui