MENIU

SURSE: Se suspendă numărarea voturilor la Sectorul 1! Bătălie strânsă: George Tuță - 36,29%, Clotilde Armand - 35,87

SURSE: Se suspendă numărarea voturilor la Sectorul 1! Bătălie strânsă: George Tuță - 36,29%, Clotilde Armand - 35,87

Surse citate de Realitatea PLUS anunță că numărarea voturilor la Biroul Electoral Sectorul 1 se suspendă. Activitatea va fi reluată mâine dimineață, deoarece echipa de numărare este obosită după 30 de ore de activitate electorală. Voturile au fost puse în saci pentru a fi păstrate în siguranță până la reluarea procesului.

Conform rezultatelor parțiale, competiția electorală în Sectorul 1 este extrem de strânsă. George  Tuță a obținut 36,29% din voturi, în timp ce Clotilde Armand are un procent de 35,87%. Această diferență mică de procente între candidați sugerează că rezultatul final al alegerilor este greu de anticipat și că orice vot poate face diferența.

Între timp, istoria se repetă și apar acuzații potrivit cărora Clotilde Armand ar face aceeași manevră de acum patru ani, atunci când a fost acuzată de fraudarea voturilor! Totul după ce la două secții de votare din sector nu ar fi început numărarea voturilor.

Totodată, candidatul la Primăria sectorului 1, George Tuță, a aruncat bomba la Realitatea PLUS și anunță că a primit o poză în cu mai mulți saci cu posibile documente tocate, depozitate în mansarda primăriei, fotografie care va fi analizată atent și verificată. 

Primărița rezist acuză tergiversarea numărării voturilor. Clotilde Armand face plângere împotriva Biroului Electoral de la Sectorul 1

Mai multe articole despre:
george tuta clotilde armand sectorul 1