MENIU

SURSE: 16 filiale din PNL, coaliţie ÎMPOTRIVA LUI CRIN ANTONESCU

SURSE: 16 filiale din PNL, coaliţie ÎMPOTRIVA LUI CRIN ANTONESCU

16 filiale din PNL formează o coaliţie ÎMPOTRIVA LUI CRIN ANTONESCU, potrivit unor surse. Daniel Chiţoiu şi Radu Stroe sunt printre cei care sunt împotriva lui Crin Antonescu.

NOU EŞEC LA NEGOCIERILE USL. Victor Ponta a declarat, la finalul întâlnirii, că nu există consens în USL pentru restructurarea Guvernului.

Întrebat dacă s-a înţeles cu Crin Antonescu în legătură cu structura Guvernului, Ponta a răspuns: "Încă nu".

"Din punctul nostru de vedere, al USD, sunt două variante: ori rămânem cu Guvernul aşa cum este şi aştept propunerile PNL, sau mergem la o restructurare masivă, dar pentru acea restructurare nu există un consens în USL. Fără un consens, nu mergem în Parlament", a mai declarat Ponta.

Întâlnirea liderilor USL în care s-a discutat despre structura Guvernului şi soarta Uniunii s-a desfăşurat în biroul preşedintelui Senatului. Au fost prezenţi Crin Antonescu, Klaus Iohannis, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Daniel Constantin şi Gabriel Oprea.

Crin Antonescu a declarat, la finalul întâlnirii, că premierul Victor Ponta trebuie să ia o decizie rapid.

"Premierul trebuie să ia o decizie. Respectă în continuare principiile şi spiritul alianţei şi facem împreună cele necesare pentru a continua guvernarea sau din cauză că noi nu acceptăm inventarea unei funcţii de vicepremier sau alte lăbărţări ale guvernului, ia o altă decizie pentru care este responsabil. Cred că trebuie să o ia cât mai repede. Guvernul trebuie să funcţioneze