MENIU

Subprefectul care dansează beat, cu pistolul la brâu, a demisionat. Detaliul uluitor din CV-ul demnitarului

Subprefectul care dansează beat, cu pistolul la brâu, a demisionat. Detaliul uluitor din CV-ul demnitarului/ Captură video

Imagini controversate cu subprefectul PSD de Călăraşi. Ion Petruș Stan a apărut în mai multe clipuri și fotografii pe internet în ipostaze revoltătoare. A fost filmat în lenjerie intimă, pictat pe față și a dansat cu un pistol în mână, totul sub influența alcoolului. Mai mult, demnitarul a fost surprins și când își umilea vecinii și îi numea „săraci”. După apariția imaginilor, subprefectul a demisionat si din funcție, și din partid.  

Stan Ionuţ Petru, subprefect PSD din judeţul Călăraşi, a demisionat joi din funcţia de subprefect de Călăraşi după ce a fost implicat într-un scandal, în spaţiul public apărând imagini şi videoclipuri compromiţătoare cu acesta.

În imaginile apărute în spaţiul public, deputatul apare în chiloţi, posibil aflat sub influenţa alcoolului, dansând cu pistolul în mână, înjurând sau dormind pe jos, potrivit presei locale. 
 

Subprefectul a fost surprins în ipostaze indecente, în compania unor tinere, la petrecerile organizate în cadrul reţelei interne PSD de tineret din judeţ, unde pare şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Bărbatul a fost numit în funcţia de subprefect în data de 4 Ianuarie 2024.

Culmea este că, potrivit CV-ului său, Stan Ionuţ Petru care este şi Preşedinte al Organizaţei Judeţene TSD, este licenţiat în teologie, având Specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală.

El a absolvit Universitatea „Ovidius” Constanţa şi a făcut şi un Master, Specializarea Teologie Prectică şi Seminarul Teologic ”Sf. Ioan Gură de Aur” Slobozia, Ialomiţa la Specializarea Teologie Ortodoxă.