MENIU

Ce se află în spatele dezertării lui Cioloș din USR. Stelian Ion, fost ministru al Justiției, rupe tăcerea - Legile Puterii, ora 20:50

In mijlocul scandalului monstru cu fugarii Romaniei, fostul ministru al Justitiei Stelian Ion rupe tacerea, la Realitatea PLUS. 

Fostul ministru USR dezvaluie in exclusivitate cum s-a ajuns ca tot mai multi condamnati-vedeta sa isi caute salvarea peste hotare. 

Stelian Ion povesteste pentru prima oara si care este motivul real al dezertarii lui Dacian Ciolos din USR si de ce a facut scandal pe cateva mii de euro cand noua sa formatiune politica hibrid avea deja in conturi 10 milioane de euro. 

Fostul ministru, actual deputat de Constanta, arunca bomba si despre orasul de la malul marii care a ajuns mai rau decat pe vremea lui Radu Mazare. Cine trage sforile caracatitei imobiliare care sufoca dezvoltatorii cinstiti si cum si-a intins aceasta tentaculele si peste biserici, pe care le vrea puse la pamant cu orice pret? 

Stelian Ion dezvaluie si cine sunt noii securisti din politica si cine este favorit sa devina noul presedinte al tarii, in 2 ani. Politicienii patati tremura in aceasta seara. Nu ratati o editie exploziva Legile Puterii, de la 20.50, cu Alexandra Pacuraru.