MENIU

Șovăiala lui Ciolacu privind candidatura la prezidențiale, taxată de liberali. Florin Roman: Ministrul cu Coasa i-a omorât anunțul

Florin Roman - deputat PNL

Liberalul Florin Roman a taxat aspru ultima apariție publică a premierului Marcel Ciolacu. Deputatul PNL spune că "ultimele declarații ale liderului PSD, referitoare la o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale, par mai mult a fi ezitări, decât consultări reale". "Ministrul cu Coasa i-a omorât anunțul de candidatură al președintelui PSD", a arătat Roman, referindu-se la Alexandru Rafila și la scandalul-monstru în care este implicat acesta ca urmare a anchetei uriașe în cazul morților suspecte de la Spitatul Sfântul Pantelimon din Capitală.

 
"Domnul Marcel Ciolacu a ezitat să-și anunțe candidatura din cauza scandalului de la Spitalul Pantelimon. Ministrul cu Coasa i-a omorât anunțul de candidatură al președintelui PSD", a transmis, vineri, Florin Roman, într-un mesaj postat pe Facebook.
 
Potrivit libealului, faptul că "a mai trecut o zi și ministrul Rafila nu este demis, dar apar noi și noi dovezi că Ministerul Sănătății a rămas pasiv la cazuri de crimă în spital, a făcut ca dl Marcel Ciolacu să nu-și mai anunțe candidatura la prezidențiale".
 
"E clar totodată că Marcel Ciolacu a încercat în această perioadă diverse negocieri și cu Mircea Geoană pentru a evita candidatura la prezidențiale. Este posibil, așadar, să tragă de timp prin astfel de explicații", spune Roman.
 
Deputatul liberal atrage atenția asupra faptului că "toți candidații PSD care au pierdut prezidențialele au fost debarcați de la conducerea partidului și Marcel Ciolacu știe că se încadrează în acest scenariu".