MENIU

Sorin Grindeanu a fost informat „pe surse” despre greva de la STB: „I-aş îndemna să se aşeze la masa dialogului pentru că Bucureştiul e blocat”

Sorin Grindeanu - Ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor - Sorin Grindeanu spune că a aflat „pe surse” despre protestul care urma să se declanșeze la STB. El s-a asigurat că metroul va funcţiona în aceste zile.

„Am fost informat de cu o zi înainte, cu 24 de ore înainte despre intenţia, pe surse venită, intenţia celor din Bucureşti de a face grevă. STB se numeşte societatea care ţine de Consiliul General. M-am asigurat că ceea ce ţine de Ministerul Transporturilor, metroul, să funcţioneze. Pentru că dacă intra şi metroul în grevă…”, a afirmat Sorin Grindeanu.

„Am avut şi eu parte de o grevă a CFR, la finalul anului trecut, care a durat câteva ore, dar care a bulversat tot traficul. M-am întâlnit cu liderii sindicali. Numai săptămâna aceasta m-am întâlnit cu cel puţin 10 lideri sindicali din domeniul transporturilor. E nevoie de dialog, nu poţi să tratezi lucrurile în forţă. Soluţia potrivită e să ai dialog cu partenerii. Poate nu au dreptate sută la sută, dar poate au dreptate 50-10 la sută. Ca sfat, i-aş îndemna să se aşeze la masa dialogului pentru că Bucureştiul e blocat. Norocul e că metroul funcţionează, nu e în grevă”, a declarat Sorin Grindeanu.

Mai multe articole despre:
sorin grindeanu greva stb