MENIU

Şerban Nicoale sfidează: Protestatarii să nu cadă pradă manipulărilor. Sunt neinformaţi

<p>Șerban Nicolae</p>

Şerban Nicolae are un mesaj pentru cei care au ieşit iar să protesteze, după ce Comisia Juridică a votat graţierea corupţilor. 

Întrebat ce le-ar transmite celor care protestează, Şerban Nicolae a spus:
 
„Dacă ar fi vorba de un dialog, le-aş spune să nu cadă pradă manipulării. Am văzut opinii că se reabilitează corupţii, că sunt amnistiate fapte, că rămân cu banii cei care au furat... E foarte greu să combaţi nişte absurdităţi. Atunci îmi dau seama că este vorba despre nişte oameni neinformaţi sau care au, poate, tendinţa şi au plăcerea de a fi manipulaţi, pentru că altminteri nu poţi să discuţi de lucruri care nu s-au întâmplat şi să spui că aşa se întâmplă”, a precizat senatorul PSD.
 
Preşedintele Comisiei juridice a mai spus că informarea a fost realizată prin accesul liber al jurnaliştilor la dezbaterile privind graţierea. Acesta a mai adăugat că în presa "apar informatii trunchiate" despre votul din comisia juridica a Senatului. El i-a acuzat pe ziaristi ca nu spun ca amendamentele votate ieri sunt ale lui Traian Basescu, si nu ale lui.
 
„Acum, dacă se iau informaţiile filtrate sau apar informaţii trunchiate...cum am văzut. Spre exemplu am văzut că o bună parte a presei s-a ferit să spună că sunt amendamentele lui Traian Băsescu, ci a spus că sunt amendamentele lui Şerban Nicolae. De aia am şi spus, l-am rugat pe domnul Băsescu să îi elibereze de sacul din spate, să le spună că s-au schimbat ordinele, că nu mai trebuie să fie atât de crispaţi şi că pot spune şi adevărul”, a conchis Şerban Nicolae.