MENIU

Zgonea are șefă de cabinet cu "ochi albaștri"

După ce președintele Traian Băsescu a declarat că se află un ofițer acoperit printre prezidențiabili, al treilea om în stat, Valeriu Zgonea, are ca șef de cabinet la Camera Deputaților un fost ofițer SRI, așa cum reiese din declarația de avere a directorului general al cancelariei președintelui Camerei Deputaților, Adelina Palade. 

Înformația este disponibilă în declarația de avere pe care aceasta a depus-o în 2012, când actuala șefă a cancelariei lui Valeriu Zgonea, Adelina Palade, ocupa postul de consilier personal al minstrului Mediului. Conform documentului care arată câștigurile din anul precedent, aceasta a câștigat în 2011, 60 000 de RON din funcția de ofițer SRI, așa cu reiese clar din document, care se regăsește pe site-ul Ministerului Mediului: 

În schimb, în declarația de avere pe care Adelina Palade a depus-o pe 13 iunie 2014, așa cum îi cere legislația în vigoare, pe anul 2013 este trecut doar venitul încasat pe anul 2013 de la Camera Deputaților: 34 586 RON.Declarația este disponibilă pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Totodată, un interviu acordat de Adelina Palade unei televiziuni din judeţul Vrancea poate fi urmărit în cele ce urmează.