MENIU

Şef din Poliţie, reţinut de DIICOT într-un dosar de trafic de persoane. Cerea favoruri sexuale

<p>Bătaie ca &icirc;n filme &icirc;ntr-un club de manele din Timișoara. VIDEO ŞOCANT</p>

Şeful Poliţiei Mizil reţinut, pentru 24 de ore, de procurorii de la DIICOT Ploieşti într-un dosar de trafic de persoane. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, comisarul şef Marius Rotaru ar fi acuzat de favorizarea făptuitorului şi de abuz în seviciu. Rotaru ar fi protejat o rețea de proxeneți din Mizil care exploata inclusiv minore.

Astfel, unele dintre minore ar fi depus plângeri la Poliția Mizil în care arătau că sunt exploatate sexual, însă reclamațiile acestora nu ar fi fost soluționate de structura condusă de Rotaru, au precizat surse apropiate anchetei.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şeful Poliţiei din Mizil, Marius Rotaru, a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de favorizarea infractorului şi abuz în serviciu în scop sexual.

Potrivit aceloraşi surse, Marius Rotaru cerea favoruri sexuale tinerelor care se prostituau ca să le soluţioneze rapid plângerile depuse de acestea împotriva proxeneţilor. Cu toate acestea, plângerile nu erau soluţionate. În acest dosar, miercuri, procurorii DIICOT şi cei ai DGA au efectuat mai multe percheziţii, inclusiv acasă la Marius Rotaru şi la Postul de Poliţie.

Mai multe articole despre:
măsuri comisar Mizil anunţ şef decizii sef din Politie