MENIU

Scandal politic în jurul crimei de la Baia Mare

Scandal politic în jurul crimei de la Baia Mare! Şapte zile au trecut de la crima oribilă de la Baia Mare, iar fiecare oră care trece scoate la iveală incompetenţa autorităţilor! 

Scandal politic în jurul crimei de la Baia Mare! După sute de audieri, teste ADN şi după ce s-au pus zeci de mii de lei la bătaie pentru prinderea ucigaşului fetiţei de cinci ani, nici până acum nu a fost cineva sub învinuire. Primarul Cătălin Cherecheş crede că ancheta a fost compromisă şi cere intervenţia Corpului de Control al Ministerului de Interne.

 „Aş vrea foarte mult ca ministrul de Interne să îşi pună în mişcare Corpul de Control şi să se verifice modul în care s-a desfăşurat până acum această anchetă, să se verifice modul în care s-au prelevat probe. Concret, cele 50 de probe ADN, modul cum au fost ele gestionate din punct de vedere tehnic. Să se verifice dacă aceste probe ADN n-au fost viciate într-un mod iremediabil, astfel încât ancheta să fie complet prejudiciată"', a declarat Cătălin Cherecheş.

 
Cherecheș reclamă  și implicarea unor lideri politici în acest caz.
 
S-a mers spre o zonă politică, iar unii care au atribuţii relevante în ceea ce înseamnă administraţie publică locală şi centrală şi care au resurse infinit mai mari se joacă cu soarta unor copii. Şi aici vorbim de ministrul Sănătăţii, deputaţi, senatori şi eu cred că ministrul Sănătăţii nu trebuie să vină să dea vreo recompensă. Eu cred că ministrul Sănătăţii ar trebui să găsească soluţii pentru Baia Mare şi pentru celelalte oraşe, soluţii pentru a monitoriza sănătatea, aici nu vorbesc de toată lumea, vorbesc doar de copii, sănătatea copiilor.
 
Filiala PSD Maramureş a decis să doneze suma de 30.000 de lei pentru informaţii care ar putea duce la prinderea criminalului fetiței de cinci ani.
Mai multe articole despre:
Baia Mare crimă scandal politic