MENIU

Samsung a lansat telefonul de 15.000 de lei

"Minunea" secolului, care s-a stricat de câteva ori înainte de lansarea oficială, a reușit să ajungă în lumina refelctoarelor. Prețul este unul de vedete: între 10.000 și 15.400 de lei.

Telefonul pliabil al Samsung, relansat după ce în aprilie mai multe gadget-uri s-au stricat în timp ce erau testate de jurnaliști, a revenit pe piață în versiunea modificată, iar la noi poate fi comandat de la un magazin online, prețurile fiind între 9.999 lei și 15.416 lei (varianta 5G). Review-urile presi internațonale notează că noua variantă de Galaxy Fold este îmbunătățită, dar vine cu o lungă serie de recomandări, dovadă că încă este un gadget sensibil.

Samsung a amânat cu câteva luni lansarea telefonului flexibil Galaxy Fold după ce mai mulți jurnaliști au descoperit probleme la el. La început de septembrie, la târgul IFA Berlin, Samsung a prezentat varianta modificată.

Samsung a explicat că la noul Fold folia protectoare nu mai poate fi scoasă, fiind mult mai bine lipită. Balamaua, despre care Samsung spune că rezistă la 200.000 de închideri și deschideri, a fost și ea ranforsată și au fost adăugate protecții suplimentare pentru ca praful să nu intre în mecanism.

Hotnews.ro

Mai multe articole despre:
Samsung Galaxy Fold