MENIU

Cozmin Gușă, moment emoționant în emisiunea "România 2019"

Cozmin Gușă, realizatorul emisiunii "România 2019", a ținut să-i ureze în avans "La mulți ani!" mamei sale care a împlinit frumoasa vârstă de 80 de ani. 

"Dragi telespectatori, mâine (nr. luni) mama mea împlinește 80 de ani și bineînțeles că la 12 noaptea o să-mi facă plăcere să-i cinstesc pe toți invitații. Mamă îți zic în avans "La mulți ani!". Bine că ai prins 80 de ani.", a fost urarea lui Cozmin Gușă. 

Referitor la candidații din această campanie, consultantul politic este de părere că: "Cum am anunțat la începutul acestei campanii, va fi o campanie cu multă ceață, tocmai pentru că nivelul candidaților nu este unul care să fie mai bun decât în 2014, care în 2014 a fost mai slab decât în 2009, care în 2009 a fost mai slab decât în 2004, suntem într-o regresie.".

Cozmin Gușă a declarat că în emisiunea România 2019 fiecare candidat are dreptul la libera exprimare la Realitatea TV.

"Să le fie rușine celor care în baza unor interese subterane, barează nu e cazul doar la Pro România, dar la Pro România este flagrant. Eu am vrut să dau acest exemplu de totală deschidere deoarece doar așa putem discuta normal în România. Sunt la cuțite cu Victor Ponta, dar asta nu contează, am probleme cu el, dar asta nu contează și el este invitat mereu la Realitatea, colegii lui sunt și ei invitați la Realitatea, asta pe noi nu ne influențează în niciun fel.", a mai spus Gușă.

Mai multe articole despre:
Cozmin Guşă romania 2019