MENIU

Robert Sighiartău (PNL), despre planul PSD de a o scoate pe Șoșoacă din joc: Oamenii ăștia sunt periculoși și trebuie opriți

Robert Sighiartău (PNL), despre planul PSD de a o scoate pe Șoșoacă din joc: Oamenii ăștia sunt periculoși și trebuie opriți

Vicepreședintele PNL, Robert Sighiartău a comentat, duminică, la Realitatea PLUS, scandalul momentului generat de respingerea candidaturii Dianei Șoșoacă la președinția României, scandal amplificat de declarațiile făcute de europarlamentarul Dan Nica. Social-democratul a dat de înțeles la un post TV că liderul SOS ar urma să se confrunte cu provocări în drumul său spre Cotroceni.

"A fost totul prevazut de PSD, un plan bine pus la punct de catreHrebenciuc, care este seful de campanie din umbra a lui Ciolacu. Au facut acest lucru pentru a o scoate pe Diana Sosoaca din joc. Sa mearga voturile inspre AUR, ca dl Ciolacu sa se bata in turul doi cu Simion - asta e gandirea lor. 

Problema e ca PSD foloseste institutiile statului pentru asta si problema e ca oamenii acestia abuzeaza de putere peste tot pe unde sunt. Este un fapt fara precedent in Romania sa nu lasi un om - indiferent de optiunile lui - sa candideze, pe motive care tin de oportunitate, si nu de forma si de legalitate.

Lucrurile sunt extrem de grave. Opinia publica s-a inflamat pe buna dreptate. PSD trebuie oprit cu orice pret. Asta este, de fapt, momentul declansator in care romanii au vazut ca PSD-ul - desi nu a ajuns la butoanele Administratiei Prezidentiale - deja se comporta ca niste vatafi. Oamenii astia trebuie opriti. 

Voi cere PNL sa poarte discutii cu toate fortele anti-PSD in urmatoarea perioada. Poporul asta ne cere. Am mers in teren si am vorbit cu oamenii - <<Domne, aliati-va ca oamenii astia ne calca in picioare>> Cine nu e cu ei, e impotriva lor - asta e deviza PSD.

Oamenii astia sunt periculosi si trebuie opriti", a declarat deputatul PNL intr-o interventie telefonica la Realitatea PLUS.