MENIU

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Cristoiu: Antonescu îşi joacă partidul la RULETA RUSEASCĂ

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Cristoiu: Antonescu îşi joacă partidul la RULETA RUSEASCĂ / Foto: MEDIAFAX

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Impunerea unui scor de 20% la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE a fost o nebunie din partea preşedintelui PNL. Aprecierea a fost făcută la Realitatea TV de către jurnalistul Ion Cristoiu. În opinia sa, prin impunerea unui prag, Antonescu şi-a jucat propriul partid la "ruleta rusească".

"Problema la PNL nu a fost faptul că au trădat baronii, problema este că partidul are un scor foarte bun faţă de uriaşa operaţie pe care au făcut-o. Să pleci de la USL după ce au făcut toate ticăloşiile împreună cu USL, inclusiv tentativa de lovitură de stat care a fost suspendarea preşedintelui, trecerea lui Crin Antonescu către statul de drept, deci către electoratul de tip Băsescu, s-a făcut foarte târziu. E foarte greu, e o nebunie să-ţi propui 20%. E chiar un rezultat foarte bun, în condiţiile de acum. S-au rupt prea târziu. Niciun lider de partid n-a spus 'Îmi pun prag!'. Nu există aşa ceva la alegeri. E ruletă rusească. E o ruletă rusească la care Antonescu îşi joacă partidul, nu pe el", a spus Ion Cristoiu.

Întrebat dacă există pericolul ruperii partidului, jurnalistul a replicat: "Dacă deschide succesiunea, da. Dacă rămâne el, dar va fi un dezastru de imagine, va fi greu să-l dai jos. În momentul în care-l pui pe Iohannis, trebuie să faci congres. Ai făcut congres..."