MENIU

Reziștii, la un pas de rupere. Lasconi, lăsată singură la depunerea semnăturilor la BEC: semnalul dat de foștii lideri ai USR

Elena Lasconi / Foto: Inquam Photos

Elena Lasconi a fost părăsită de greii partidului Dan Barna, Vlad Voiculescu, Cătălin Drulă, Dominic Fritz, Cristian Ghinea, Clotilde Armand. Ruptura dintre Lasconi și foștii șefi ai USR s-a văzut la depunerea semnăturilor de la Biroul Electoral Central. 

Vlad Voiculescu a ignorat complet evenimentul. Europarlamentarul a avut o postare pe Facebook în care spune că „Premiul european Women in Tech la categoria Aspiring Teen merge la Antonia Țarfulea, din Novaci, România!”

Celălalt europarlamentar USR, Dan Barna, care ia 90.000 euro salariu pe an, a fost mai generos și a transmis pe Facebook depunerea candidaturii.

Clotilde Armand a preferat să își continue războiul cu PSD și PNL în sectorul 1 unde nu mai e primar. A ignorat evenimentul deși este pe loc eligibil în Parlament din partea USR.

Primarul Timișoarei Dminic Fritz și-a făcut de lucru prin oraș și a anunțat că cei care au datorii la bugetul local și le plătesc în următoarele două luni scapă de dobânzi și penalități.

Cătrlin Drulă, care aproape a îngropat USR, a avut prima postare pe rețelele sociale despre alegerile prezidențiale. Drulă a scris: "Bună dimineața tuturor, mai puțin partidelor “anti-sistem” care depun astăzi la BEC sute de mii de semnături de susținere primite fix de la Sistem".

Cristian Ghinea, fost ministru USR și care a luat bani de la partid ca și consultant are alte preocupări. De exemplu, să promoveze articole din publicația "Comunitatea liberală."

Foștii șefi ai USR nu au preluat pe paginile lor candidatura Elenei Lasconi, iar promovarea făcută de ei este zero. Ea a fost scoasă de aceștia de pe listele de la europarlamentare după ce a declarat public că a votat la referendumul despre familie.

În același timp, Lasconi lansează săgeți către cei cu care vrea să conducă România.