MENIU

Reuniune PDL la Parlament pentru validarea unor noi președinți de organizații

<p>Reuniune PDL la Parlament pentru validarea unor noi președinți de organizații</p>

Colegiul Director al PDL se va reuni, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, pentru un bilanț al acțiunilor politice ale partidului, pe anul în curs, și pentru validarea unor noi lideri de organizații județene. Potrivit senatorului Gheorghe Flutur, secretar general al formațiunii, validarea unor noi președinți de organizații se va face în cazul filialelor democrat-liberale din Argeș și Timiș, informează Agerpres.

Copreședintele PNL Timiș și liderul democrat-liberalilor timișeni, Constantin Ostaficiuc, și-a anunțat, pe 21 noiembrie, retragerea din toate funcțiile politice pe care le-a deținut până acum. Ostaficiuc este cercetat de DNA, alături de parlamentarii Cornel Sămărtinean și Alin Popoviciu, în dosarul "Aeroportul", pentru abuz și instigare la această infracțiune.

În cazul organizației de Argeș, funcția de președinte a devenit vacantă după ce deputatul Cătălin Teodorescu s-a autosuspendat din partid, ca urmare a anchetei derulate de DNA în cazul său. Cătălin Teodorescu a fost trimis în judecată în dosarul fostei șefe a DIICOT Alina Bica, privind acordarea de despăgubiri supraevaluate.

Ședința Colegiului Director al PDL se va desfășura cu începere de la ora 11,00, la sala Grupului parlamentar al PDL.