MENIU

Reporter virtual: Ce l-a adus pe Tăriceanu în halul ăsta?

Reporter virtual: Ce l-a adus pe Tăriceanu în halul ăsta?

Rar mi-a fost dat să văd un om ieşind atât de urât din viaţa politică! ACEST Călin Popescu Tăriceanu şi-a bătut joc nu doar de cariera sa, ci de istoria şi de munca unor generaţii de liberali. Ziua în care făcea scările la Palatul Victoria mergând să cerşească milă de la Victor Ponta nu va fi uitată prea uşor.., scrie Laurenţiu Ciocăzanu, pe reportervirtual.ro. 

Stai şi te întrebi ce l-a adus pe om în halul ăsta! Ai senzaţia că nevoia de bani şi de putere creşte cu numărul de neveste. Altfel nu se explică umilinţa de a se duce în genunchi la paşa Ponta să-i ceară oţâr de şpagă politică pentru ca el să pară cu adevărat tăricean în faţa femeilor din viaţa sa.

A primit ce-a meritat. Promisiuni din partea prietenilor comunişti (de tip nou) pentru funcţii, bani şi o iluzorie protecţia în faţa legii dacă planul anti-justiţie va fi dus până la capăt. Cine şi-ar fi putut închipui că un om care vorbeşte ritos, sobru, cu o răguşeală naturală de invidiat, va ajunge să fie fericit în postura de slugă a lui Dan Voiculescu? Să devină soldat credincios pentru a sluji hoţia, minciuna şi hoarda penală?

Căci asta este ACEST Călin Popescu Tăriceanu. Unealta echipei Ponta-Voiculescu în proiectul menit să răpună lupta anticorupţie, să transforme România într-o Ucraină spoită în culori UE, s-o ducă tot mai spre Moscova şi Beijing, cu o populaţia majoritar îngenuncheată, sclava partidului comunist “reformat”. Acest ultim termen este exact cel folosit de Tăricean în titulatura iluzoriei sale viitoare formaţiuni politice. Partidul Reformator Liberal! Nu mai spune! Asta îi lipsea ţărişoarei: reformarea lui Tăriceanu. Halal reformă!

Mai multe, pe reportervirtual.ro.

Mai multe articole despre:
Călin Popescu Tăriceanu PNL USL