MENIU

Recursul compensatoriu îi poate aduce lui Tudorel Toader o nouă moțiune

Vicepreşedintele PNL Gigel Ştirbu a anunţat că va propune, în şedinţa de luni a Biroului Executiv al partidului, o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei Tudorel Toader, la începutul sesiunii parlamentare, în contextul în care foşti deţinuţi au beneficiat de recursul compensatoriu.

“România, raiul infractorilor! Tudorel, ocrotitorul lor! Astăzi (luni - n.r.) în cadrul şedinţei săptămânale a Biroului Executiv al Partidului Naţional Liberal, voi propune colegilor mei să ia în calcul posibilitatea ca la începutul sesiunii parlamentare să depunem o moţiune simplă la adresa ministrului Justiţiei”, a transmis Gigel Ştirbu, luni pe Facebook.

Deputatul PNL a adăugat faptul că foştii deţinuţi ce au beneficiat de recursul compensatoriu şi astfel au comis o serie de noi infracţiuni.

„Vedem o întreagă avalanşă de fapte infracţionale comise de infractori care au beneficiat de recursul compensatoriu, de la crime şi violuri până la tâlhării şi alte infracţiuni cu violenţă. De doi ani de zile, principala preocupare a actualului ministru este cum să apere infractorii!”, a conchis Ştirbu.