MENIU

Reacţia lui Nicuşor Dan, după criticile aduse de Traian Băsescu: Un politician expirat

După ce Traian Băsescu a declarat că dacă Nicuşor Dan va fi ales primar, vom avea parte de o decepţie, candidatul USB a trimis o reacţie în care a precizat că în opinia sa, Traian Băsescu este un politician expirat.

În legătură cu afirmaţiile făcute de Traian Băsescu la RTV, Nicuşor Dan a replicat:

"Am impresia tot mai acut că alegerile pentru București se transformă pe zi ce trece într-un carusel al amintirilor. Și nu neapărat dintre cele mai fericite. Mai întâi a intrat în campanie Marian Munteanu, studentul anilor 90. Acum se zvonește că intră Traian Băsescu, primarul anilor 2000. Mă întreb cine mai urmează: Viorel Lis? Oare Bucureștiul chiar nu merită ceva mai bun? Nu merită să fie salvat de politicieni expirați",  se arată într-un comunicat de presă remis realitatea.net.

Președintele PMP, Traian Băsescu, afirmă că, în cazul alegerii lui Nicușor Dan în funcția de primar general al Capitalei, bucureștenii vor avea "o decepție uriașă", adăugând că ghicește în acesta "un habarnist bun de gură".

 

"E un tehnocrat care bate la porțile Capitalei, se numește Nicușor Dan. Eu ghicesc în acest om un habarnist bun de gură, care și-a făcut nume doar pentru că a obstrucționat, uneori pe drept, alteori pe nedrept, anumite autorizații date prin București, dar dacă el va fi cumva primarul, vom avea o decepție uriașă. La fel cum am avut cu Iohannis", a declarat Traian Băsescu la România Tv.

Nicușor Dan și-a anunțat candidatura la funcția de primar general al Capitalei din partea Uniunii Salvați Bucureștiul, organizație pe care o conduce.