MENIU

Reacție incredibilă a lui Radu Mazăre, după dezvăluirea lui BĂSESCU despre Ponta

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a afirmat, marți, că nu știe ce ar trebui să facă Victor Ponta dacă se dovedește că a fost ofițer acoperit SIE în perioada 1997-2001, menționând că deocamdată este vorba de o petardă trasă de președintele Traian Băsescu, scrie Agerpres

Mazăre a declarat, pentru AGERPRES, că după acuzațiile pe care șeful statului le-a făcut la adresa premierului, i-a plăcut răspunsul lui Victor Ponta că se va ruga pentru Traian Băsescu.

"Mie mi-a plăcut răspunsul lui Ponta când a zis că se duce și se va ruga pentru Băsescu că e tulburat. Și e tulburat. (...) Dacă se dovedește..., nu știu ce ar trebui, deocamdată este o petardă trasă de Băsescu. Hai să vedem că lucrurile stau așa, după care o să-mi exprim un punct de vedere. Deocamdată, nu mi-e clară treaba", a spus liderul PSD Constanța, Radu Mazăre, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, instituție unde se prezintă săptămânal într-un dosar penal în care edilul se află sub control judiciar.

Acesta a spus că știe însă, potrivit unui registru pe care l-a avut în urmă cu 20 de ani, că Băsescu Traian a fost informator al Securității. "Eu nu știu cum este cu Victor Ponta. Eu știu ..., și am văzut eu cu ochii mei, acum 20 de ani am avut în mână și am publicat în ziarul Telegraf registrul cu membrii de partid informatori ai Securității și acolo era Băsescu Traian — sursă. Erau gazde, rezidenți și surse. Registrul l-am avut în original, a dispărut între timp. Ce spune Băsescu despre Ponta ... nu am de unde să știu", a precizat primarul Constanței. 

Mai mult pe Agerpres