MENIU

Răzvan Cotovelea: Nu știu dacă voi mai face parte din cabinetul Ponta 4

Ministrul pentru Societatea Informațională, Răzvan Cotovelea, a anunțat, sâmbătă seara, pe o rețea de socializare, că nu știe dacă va mai face parte sau nu din cabinetul Ponta 4, potrivit Ziare.com.

"Multe speculații în spațiul virtual și în media...Evident, este foarte interesantă negocierea pentru noul Cabinet Ponta 4. Mă bucură și mă onorează mesajele voastre de încurajare, dar dacă MSI merge la PSD, UNPR sau PLR atunci este normal să vină și un nou ministru. Dacă nu, continuăm împreună", a scris ministrul.

Totodată, Cotovelea a precizat că noțiunile respective vor fi negociate, duminică, de către liderii partidelor politice din arcul guvernamental.

"Întâlnirea pe care am avut-o, azi, cu premierul a avut ca subiect principal programul ministerial pentru 2015, dar și prioritățile politice și provocările care vor urma. Mă onorează și mă bucură foarte mult faptul că primul ministru a apreciat activitatea mea ca ministru al Societății Informaționale și succesele obținute de minister și Poșta Română, în mandatul din acest an", a punctat Cotovelea.

 

Mai multe pe Ziare.com.