MENIU

Răzbunarea lui Dragnea. Președintele CJ Dâmbovița este, oficial, pe făraș

Prefectura Dâmbovița a primit în această dimineață scrisoarea prin care este parafată excluderea din PSD a președintelui CJ Dâmbovița Daniel Comănescu. Acesta fusese exclus din partid încă din 9 februarie, dar documentul nu fusese semnat de liderul partidului Liviu Dragnea.

Actualul președinte al CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu  a preluat atribuțiile de șef al CJ Dâmbovița în 2018, după ce fostul președinte, Alexandru Oprea, intrase în dizgrația fostului șef al PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, și pierduse sprijinul partidului și implicit al consilierilor PSD, din CJ Dâmbovița.

Odată cu îndepăratrea din PSD a senatorului Adrian Țuțuianu și preluarea șefiei organizației PSD Dâmbovița de către ministrul Rovana Plumb, Daniel Comănescu, catalogat ca un apropiat al lui Adrian Țuțuianu, a fost trecut la rândul său în rândul persoanelor non grata în PSD Dâmbovița. Șefa PSD Dâmbovița declara la data de 9 februarie că:

„A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri (…). Au fost identificate disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016… Acestea sunt o parte dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri (n.r. excludere din partid) de către Comitetul Executiv”,

Cum hotărârea de excludere din PSD a lui Daniel Comănescu nu fusese semnată de către liderul partidului, Liviu Dragnea, înlocuirea acestuia din funcția de conducere de la CJ nu a putut fi pusă în aplicare, neexistând un document oficial înregistrat la Prefectura Dâmbovița, prin care să fie atestată această decizie a social-democraților.

La două luni distanță, în această dimineață (10 aprilie 2019Prefectura Dâmbovița a primit acest document, după cum informează surse din PSD.

Detalii pe Realitatea de Dâmbovița

Mai multe articole despre:
Dragnea CJ Dâmboviţa