MENIU

Rareş Bogdan: "Felicitări, Kiril Gaburici! Ruşine infinită, Victor Ponta!"

<p>Sezon nou "Jocuri de putere", din 1 septembrie, 5 zile pe săptăm&acirc;nă</p>

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, jurnalistul Realitatea TV Rareş Bogdan salută demisia lui Kiril Gaburici din fruntea guvernului din Moldova, ca urmare a anchetei referitoare la o presupusă falsificare a diplomelor de studii. Notează, însă, că, spre deosebire de "demnitatea şi onoarea" de care a dat dovadă acesta, premierul român, aflat, de asemenea, în centrul unui scandal major din cauza tezei de doctorat, "a sfidat şi a continuat".

"Premierul Moldovei si-a dat demisia spunand ca toti cetatenii sunt egali in fata legii. Pana si in Moldova noastra de peste Prut functioneaza mai bine democratia si in politica mai exista demnitate si onoare. Kiril Gaburici, premierul Moldovei din ultimele 4 luni a ales sa demisioneze pentru ca s-a descoperit ca diploma sa a fost falsificata. In Romania s-a descoperit ca teza de doctorat a Primului Ministru a fost copiata in cea mai mare parte, pe 85 de pagini! Cu toate acestea Primul Ministru Victor Ponta a sfidat si a continuat. Felicitari Kiril Gaburici. Rusine infinita Victor Ponta!", a scris Rareş Bogdan, pe pagina personală de Facebook.

Premierul Republicii Moldova, Kiril Gaburici, și-a dat demisia, vineri, cu doar două zile înainte de alegerile locale, fiind anchetat pentru că și-ar fi falsificat diplomele de studii.