MENIU

Rareș Bogdan: Doar Ciucă îi poate bate pe Ciolacu și Geoană. Va fi votat de cei mai mulți români în turul 2 

Rareș Bogdan / Foto: Inquam Photos

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogan anunță că Nicolae Ciucă este singurul care poate să îi învingă pe Marcel Ciolacu și pe Mircea Geoană. În exclusivitate pentru Realitatea PLUS, europarlamentarul a spus că liberalii au toate șansele să dea președintele României încă o dată, mai ales că Ciucă este cel mai echilibrat și responsabil dintre candidați. 

"Singurul om care poate să ajungă la Cotroceni din zona de dreapta, singurul om care poate mobiliza și poate să bată candidatul stângii, fie el Marcel Ciolacu, fie el Mircea Geoană, fostul președinte al PSD. Trebuie să se uite spre cel care are șansa să îi bată pe aceștia, și acesta este doar Nicolae Ciucă. 

Nicolae Ciucă, președintele PNL, și-a depus candidatura pentru Cotroceni. S-au strâns 1.650.000 de semnături: "Voi fi un președinte responsabil, implicat!" - VIDEO

Sunt peste 1.650.000 de semnături și continuă să ajungă, este o energie foarte bună. Astăzi se anulează orice speculație care ne-a tulburat vara și a făcut știri, așa cum am spus încă din 4 ianuarie, Nicolae Ciucă a fost, este candidatul PNL. Cu ajutorul românilor din țară și din străinătate va ajunge în turul 2. 

Uitându-vă la toți candidații, veți vedea o carieră, veți vedea școala, veți vedea serviciul, veți vedea că omul acesta a avut loc de muncă 36 de ani, nu a intrat direct în politică, deci nu s-a specializat la locul de muncă și are o meserie, o meserie extrem de serioasă, extrem de apreciată", a spus Rareș Bogdan. 

Mai multe articole despre:
rares bogdan nicolae ciuca candidatura ciuca