MENIU

Rareș Bogdan, dezlănțuit după decizia CCR: ”Războiul pare câștigat de ei”

Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere a comentat pe Facebook decizia CCR care a dat dreptate lui Tudorel Toader în privința revocării șefei DNA. 

”Se așterne Noaptea Siberiană peste România. Războiul pare câștigat de ei. Președintele României a fost scos complet din joc. CCR aruncă în aer ordinea constituțională. Aici nu e vorba de LCK ca persoană. Ne-am întors în 2002/2003. E vorba de faptul că orice procuror sau judecător va fi de azi mai atent, mult mai atent, la cum și în ce fel va soluționa dosarul unui politician. Procurorii se intorc practic in subordine politica, autoritatea Ministrului Justitiei este completa, totala. Curtea Constitutionala pare capturata in acest moment”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Curtea Constituțională a admis miercuri sesizarea lui Tudorel Toader privind existența unui conflict instituțional între Guvern și Președinție pe tema revocării șefei DNA. Guvernul a sesizat Curtea Constituţonală după ce preşedintele Klaus Iohannis a refuzat să o revoce pe Laura Codruţa Kovesi de la şefia DNA.

Mai multe articole despre:
Laura Codruţa Kovesi CCR Rareş Bogdan