MENIU

Rareș Bogdan, despre interviul acordat de Elena Udrea: În acest mod se decredibilizează presa

<p>Rareș Bogdan, despre cazul Loteria Rom&acirc;nă: E un buboi cu puroi care se va sparge &icirc;n capul lui Ghiță</p>

Realizatorul emisiunii, Jocuri de Putere, Rareș Bogdan, a comentat, în cadrul unei postări pe pagina personală de Facebook, dialogul purtat între Elena Udrea, aflată în arest la domiciliu, și jurnaliștii Ion Cristoiu și Cătălin Striblea, difuzat duminică seară la B1 TV.

"M-am așezat în fața televizorului pentru a urmări timp de două ore o emisiune, în reluare, din care n-am aflat absolut nimic, cu un jurnalist foarte drag mie, obosit de pe drum, alt jurnalist extrem de timorat de mână nevăzută care a încercat să-și exercite controlul și pe Sorina și pe Cătălin si cu o fostă divă, care nu a făcut decât să repete niște atacuri neprobate la două doamne. Cea mai tare mi s-a părut aia că cineva a vrut să-și facă imagine din arestarea ei :-))), plus multe alte aberații. Singurul lucru în care îi dau dreptate și susțin cele spuse de ea sunt condițiile inumane, de umilință totală din arestul "Gestapo-ului" București. În rest, aberații ... Nu a reușit nici acum să mă convingă de ce ar fi dorit cineva arestarea ei. De ce??? Dvs. ați înțeles? Că eu nu!!! Per total, am adormit după, încă o oră, fiindca am scris un text extrem de dur, pe care ulterior am decis să-l șterg (și bine am făcut!), deci trei ore de somn pierdute. Aaa, și să nu uit! Nu e normal ca o televiziune să facă promo pe un subiect, într-o anumită locație (!!!) deși știa de la ora 10 dimineața că nu e așa...... Și, în acest mod, se decredibilizează presa. Să fiți sănătoși!
Încă o dată, regrete că nu v-a trecut prin minte că aș fi putut să-mi pierd timpul în felul acesta, în loc să citesc o carte. Ne vedem diseară, ora 21.00- Jocuri de putere", a afirmat Rareș Bogdan.