MENIU

Rareș Bogdan: De ce au anulat Dragnea și Ponta achizițiile de tehnică militară? Au BLOCAT tot

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, Rareș Bogdan, a lansat o întrebare pentru Liviu Dragnea și Victor Ponta, în contextul amânării achiziției de rachete Patriot pentru înarmarea Armatei Române. 

Jurnalistul i-a întrebat pe cei doi sociali-democrați care sunt motivele pentru care au decis amânarea achiziției de rachete Patriot și, totodată, care este motivul pentru care Armata Română nu primește tehnica militară promisă în ultimele 24 de luni. 

"Ce au cei din fruntea PSD cu achiziționarea de rachet Patriot? De ce au anulat toate achizițiile de tehnică militară? Ce l-a supărat cu adevărat pe liderul PSD? Chestiunea de exploatare a imaginii pe spatele Armatei Române sau o reorientare a liderilor PSD Liviu Dragnea și Victor Ponta Spre Bosfor, Volga sau PIața Tienanmen? CIUDAT, oricum. Nu pot uita cum fostul premier Victor Ponta avea o problemă la începutul acestui an cu cei 2% alocați armatei. Au BLOCAT sau au ANULAT tot, achiziția corvetelor, noua tranșă de avioane F16, a dronelor, a modernizării fregatelor, a transportatoarelor blindate "made-in-Romania", ambarcațiuni speciale sau elicoptere de atac. Toate acestea au fost anunțate și unele chiar realizate prin licitații în ultimele 24 de luni și sunt puse la așteptare de Guvern și Majoritatea PSD", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan jocuri de putere rachete patriot