MENIU

Raluca Turcan: PSD trebuie sancționat imediat. PNL poate guverna eficient

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, spune că liberalii trebuie să sancționeze ''prompt'' PSD, arătând că PNL are un mare potențial de a guverna bine și profesionist

"PNL va putea guverna modern, eficient și european, cu siguranță mult mai bine decât orice încercare a PSD pe care o vedem în ultimele zile. Din nefericire, pentru cei care au votat și au așteptat stabilitate politică, astăzi au primit un ridicol complet din partea celor din PSD. Niciunul nu este mai breaz decât celălalt. Dragnea ocupă Parlamentul, Grindeanu ocupă Guvernul. Sunt fix aceeași Mărie, dar cu altă pălărie. Ce naște din pisică, șoareci mănâncă și, din nefericire, tot ce naște din PSD dăunează grav României. (...) Trebuie să-i sancționăm prompt și să demonstrăm că familia PNL are un mare potențial de a ajunge la inima și mintea românilor. Să guvernăm bine și profesionist, pentru că mulți se uită spre noi și așteaptă lucrul acesta de la PNL", a afirmat Turcan, la Congresul PNL.

Ea a subliniat că liberalii trebuie să urmărească "realitatea", amintind că din ianuarie PNL a arătat că programul de guvernare al social-democraților este nesustenabil, are mai mult idei frumoase de prezentat la televizor. "Am spus că Dragnea este obsedat de putere și că se va distruge singur și că își va distruge și partidul. Așa se întâmplă. Am spus că eticheta de guvernare a PSD va fi cea de la OUG 13 și anume "noaptea ca hoții". Și asta se întâmplă azi și se acuză public de hoție și jaf la drumul mare", a mai spus liderul interimar al PNL.