MENIU

Raluca Prună a vrut să atace PSD, dar a jignit milioane de români: "Votant, un mediocru"

Mesaje dure pentru coaliţia de guvernare, din partea fostului ministru al Justiţiei Raluca Prună. Numai că, în dorinţa de a scoate în evidenţă greşelile pe care le fac PSD şi ALDE, aceasta a jignit milioane de români. 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul ministru Raluca Prună a vorbit despre necesitatea de a opri creşterea pensiilor speciale. Mesajele au lovit mai mult decât ţinta iniţială, adică actuala coaliţie de guvernare, despre care a spus că, anul trecut, i-a atacat pe guvernanţii tehnocraţi. 

,,Aceşti oameni sunt aceiaşi care se întreceau în a promite luna de pe cer, gratis. Fără vreun efort din partea votantului tipic – unul fie interesat de pensia lui specială şi de pensionare la 40 de ani, în genere un mediocru, fie un dezavantajat social care e ţinut în lanţurile asistenţei sociale de 27 ani, cel mai adesea turmentat încă de dimineaţă, cu copii mulţi pe care îi aruncă în lume ca să îşi sporească venitul din alocaţii şi creditul pe caiet la crâşmă, cu copii pe care îi abuzează de multe ori, cu care se poartă violent şi pe care îi retrage de la şcoală pentru că sunt o mână de lucru gratuită", a scris Raluca Prună.

Şi după ce a generalizat în privinţa votanţilor PSD şi ALDE, fostul ministru a revenit la ţinta iniţială.

,,Anul trecut, în Parlament, era concurs de mărit pensii speciale existente, de inventat altele noi, de ridicat la cer indemnizaţia pentru creşterea copilului despre care deputaţi PSD spuneau că nu există limită (căci, nu-i aşa, e vorba de copiii patriei!), de redus peste 100 de taxe împotriva oricărui calcul aritmetic care dădea cu un mare minus la tot. (...) Şi da, pentru toate acestea şi multe altele încă neinventariate sunt de vină tehnocraţii, corporatiştii, cei fără ochelari de cal şi Soroş, care ne plăteşte pe toţi", a continuat fostul ministru.

Raluca Prună a mai spus că, în afară de Grecia, nicăieri nu este permisă o durată a pensiei dublă faţă de viaţa activă.

,,Cel mai tare sunt mirată de cei care au copii şi care au ales să fie complicii acestui fel de a face politică, fără să se gândească ce fel de ţară le lasă – una în care copiii lor trebuie să plătească dezmăţul părinţilor care au girat inconştienţa PSD & co", a mai scris Raluca Prună, pe Facebook.