MENIU

Raețchi anunță cine va fi noul șef la PSD

,,Lupta pentru putere în PSD este mai simplă decât pare - Ciolacu și-a pregatit din vreme mutările pentru momentul prăbușirii specialistei în matematici superioare și geopolitică Dancilă. În Parlament, în ultimele luni, puteai intui că el controlează grupul PSD în mult mai mare măsură decât echipa de la Palatul Victoria\"\", scrie deputatul Ovidiu Raețchi pe Facebook.

Raețchi mai spune că, Ciolacu va miza pe cartea "reunificării stângii" prin recuperarea unora dintre oamenii plecați la Ponta (Tudose, poate Bănicioiu sau Mocioalcă) și va benefia de faptul că toți rivalii săi (Firea, Orlando) sunt gafeuri cu un bagaj ridicat de antipatie publică

Deputatul liberal susține că este mult mai greu de intuit acă PSD are vreo șansă să se reformeze și să se modernizeze.

,, Senzația mea este că nu - și spun asta uitându-mă la garnitura de "influenceri" pro-PSD(...) Aceștia sunt cei care decid temele și direcțiile discursului PSD prin propriile poziționări și prin sprijinul pe care sunt dispuși să îl ofere unor modificări discursive. Chiar dacă Ciolacu va schimba pe ici-colo garnitura de comunicatori, "influencerii" anti-Iohannis vor rămăne pe loc. Și vor continua să facă ceea ce s-au obișnuit în ultimii ani: vor nega realitatea (erau unii care jurau că Iohannis e terminat, nu intră nici în turul II), vor da vina pe Soros si statul paralel, vor fi ironici cu "hashtag rezist", vor striga că pe 10 august a fost o lovitură de stat, vor practica un amestec de xenofobie și conspiraționism și vor ataca Diaspora\"\", spune Raețchi.

 

Mai multe articole despre:
Raețchi anunță noul șef PSD