MENIU

PSD, recție incredibilă după atacurile dure ale lui Iohannis la adresa lui Ponta și a Guvernului

Noul purtătător de cuvânt al PSD, Gabriela Podașcă, a trimis un comunicat de presă, ca urmare a criticilor lui Klaus Iohannis, în care a precizat: ”Vreau să cred că iritarea de astăzi a președintelui Iohannis nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani ca urmare a introducerii cardului de Sănătate”

 Iată comunicatul de presă: 

”Am văzut astăzi declarațiile președintelui pe diverse teme. PSD a participat la toate consultările convocate de președinte. Guvernul a respectat relația instituțională cu acesta, la fel și Parlamentul. Noi suntem preocupați ca linia corectă de până acum să fie menținută. Sunt foarte multe lucruri importante de făcut pentru România și nu ne preocupă disputele.
Vreau să cred că iritarea de astăzi a președintelui Iohannis nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani ca urmare a introducerii cardului de Sănătate. Așa cum vreau să cred că respingerea Codului Silvic nu a fost rezultatul lobby-ului unei firme din industria lemnului”, precizează Gabriela Podașcă, în document”, se arată în document. 

Iohannis, atac fara precedent la adresa lui Ponta: Face politică externă de capul lui!