MENIU

PSD a anunţat cum va vota în cazul Eugen Bejinariu

Grupul parlamentar al PSD va vota pentru urmărirea penală a fostului şef al Secretariatului General al Guvernului, Eugen Bejinariu, a declarat, miercuri, la alba Iulia, preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, răspunzând la o întrebare.

Întrebat, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, despre cazul Eugen Bejinariu, Iordache a spus că deputaţii vor mai face ”o încercare săptămâna viitoare”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Deputaţii PSD şi în comisie au votat . Din punctul nostru de vedere, nu Parlamentul este cel care face justiţie şi nu noi hotărâm vinovăţii sau nevinovăţii. De aceea am şi convocat şi săptămâna viitoare o nouă reuniune a plenului.Din păcate luni, în această săptămână, nu au fost decât 130 de colegi şi trebuiau să fie minim 177. Mai facem o încercare săptămâna viitoare, după care din păcate actualul Parlament nu mai lucrează şi va veni viitorul Parlament, dar raportul Comisiei Juridice în care noi am cerut şi am aprobat începerea urmăririi penale va rămâne. Viitorul Parlament va începe cu acest proiect care vizează şi avizează începerea urmării penale”, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor.

Potrivit lui Florin Iordache, PSD, prin secretarul general Marin Neacşu, a cerut lui Eugen Bejinariu să-şi dea demisia din Parlament.